Brisk LGS sytytystulppa

Tuotenumero
BR-LGS
Tilapäisesti loppu varastosta
13,70 €
(sis. alv 24%)
Brisk Racing LGS on uudenlaisen, patentoidun rakenteen omaava sytytystulppa vapaastihengittäviin ja kevyesti ahdettuihin moottoreihin. Seos syttyy automaattisesti kohdassa, jossa on syttymiselle optimaalisin ilma/polttoainekoostumus. Kipinäväli ei ole "perinteisen" keskielektrodin osittain peittämä, joten ilma/polttoaineseos voi virrata vapaasti kipinäväliin. Seurauksena moottorin teho kasvaa, koska moottorin tehollinen keskipaine nousee ja palotapahtumakohtainen vaihtelu pienenee. Ilmoita auton tiedot mahdollisimman tarkasti tilauksen lisätiedot-kohdassa. Listaa myös mahdolliset moottorin muutokset. Näin osaamme lähettää oikean tulppamallin oikealla lämpöarvolla. LGS-tulpassa erikoiskierteellä varustetut mallit voivat olla poikkeavan hintaisia. Vahvistamme hinnan erillisessä tilausvahvistuksessa.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Brisk LGS sytytystulppa
Arvosana

Lisää tältä tuotemerkiltä

 1. Brisk Iridium sytytystulppa
  Brisk Racing
  Brisk Iridium sytytystulppa
  Brisk Racing Iridium on varma valinta sinulle, joka haluat luotettavan kipinän kilpa- tai katukäyttöön, myös rajuihin moottoreihin. Vaihtoväli katukäytössä 40 000 km. Ilmoita auton tiedot ma
  16,70 €
  (sis. alv 24%)
 2. Brisk LGS -sytytystulppa Type R FN2 vakio
  Brisk Racing
  Brisk LGS -sytytystulppa Type R FN2 vakio
  Vakiolle moottorille, ei sovellu rajusti viritetyille tai ahdetuille moottoreille. Tuottaa voimakkaan kipinän pintapurkausrakenteen kautta. Vaatii hyväkuntoiset systytyspuolat.
  13,70 €
 3. Brisk sytytystulppa M3 vakiomoottori
  Brisk Racing
  Brisk sytytystulppa M3 vakiomoottori
  Viritystulppa LGS vakiomoottoreille. Ei rajusti viritetyille tai ahdetuille. Voimakas kipinä pintapurkausrakenteen ansiosta. Vaatii hyväkuntoiset sytytyspuolat.
  15,70 €
  (sis. alv 24%)
 4. Brisk Turbo Racing sytytystulppa
  Brisk Racing
  Brisk Turbo Racing sytytystulppa
  Brisk Turbo Racing on kilpatulppa korkeille ahtopaineille ja/tai kierrosluvuille. Massiiviset sivuelektrodit takaavat luotettavuuden korkeissakin sylinteripaineissa, ja aikaansaavat paremman syttymise
  22,00 €
  (sis. alv 24%)
 5. Brisk sytytystulppa M3 race
  Brisk Racing
  Brisk sytytystulppa M3 race
  Silver Racing tulppa, sopii rajusti viritettyihin ja ahdettuihin moottoreihin. Kylmempi lämpöarvo.
  14,69 €
  (sis. alv 24%)