Räätälöidyt kilpavaimentimet

Oikean äänenvaimentimen löytäminen kilpa-autoprojektiin voi olla haastavaa. Vaimennuskyky, kestävyys ja sopivat mitat ovat kaikki kriittisiä ominaisuuksia vaimenninvalinnalle. Yleismallin vaimentajaa käytettäessä voidaan usein perustaa valinta vain ulkomittoihin, eikä sopivaa aina löydy niidenkään puitteissa. Muilta osin oikean vaimennintyypin haarukointi on usein yrityksen ja erehdyksen saattelema prosessi.

Martelius tarjoaa ainutlaatuisen palvelun, joka auttaa sinua saamaan vaimennusasiat kuntoon heti ensimmäisellä kerralla. Alkaen toimittamistasi mitoista, virtauskapasiteetin tarpeesta ja moottorin ominaisuuksista ja käyttökohteesta, suunnittelemme pitkän kokemuksemme perusteella parhaan mahdollisen vaimenninkonstruktion tarpeitasi vastaamaan.

Tämän jälkeen vaimenninkuori valmistetaan sopivimpia materiaaleja käyttäen suorasta levytavarasta. Saumat hitsataan automaattisella tig-robottisaumurillamme. Kuoren sisään kasaamme käsityönä toiminnalle kriittiset sisärakenteet. Tämä valmistustapa antaa meille mahdollisuuden räätälöidä vaimentimen toiminta juuri sinun yksilöllistä tarvettasi varten.

Räätälöinti voi kuulostaa hintavalle sanalle, mutta usko pois – sinun ei tarvitse olla täyssponsoroitu ammattilaistiimi pystyäksesi hyödyntämään räätälöintipalveluamme. Tämän lisäksi, verrattuna useiden halpojen yleisvaimentajien kokeilemiseen, saattaa räätälöity ratkaisu tulla nopeasti jopa edullisemmaksi. Vaimentimien vaihtamisen sijaan voit käyttää vapautuneet resurssit muuhun auton ja kilpatoiminnan kehittämiseen.

Lataa alla olevista linkeistä tarjouspyyntölomake joko PDF tai .doc -muodossa, täytä tiedot ja sähköpostita tai faksaa lomake takaisin meille tarjouslaskentaa varten. Tarvittaessa voit liittää kuvia tai piirrustuksia tarpeen mukaan.

Quote form in PDF

Quote form in DOC