USA-autojen pakoputket

Meillä on erittäin kattava valikoima USA-autojen pakoputkien taivutuskaavoja 1940-luvulta eteenpäin. Äänenvaimentimet maahantuomme itse USA:sta. Näin pystymme tarjoamaan tarvikeputkiston lähes malliin kuin malliin järkevällä hinnalla ja toimitusajalla. Kymmeninen tuhansien artikkeleiden saattaminen web-kauppaan ei kuitenkaan ole järkevää, joten pyydämme jättämään tarjouspyynnön tämän sivun lomakkeen kautta.

Halutessasi voimme poiketa alkuperäisen putkiston rakenteesta esimerkiksi putkikoon ja vaimentimien rakenteen osalta, jotta saat parhaan hyödyn viritetystä moottorista. Vaimenninvaihtoehtoja ovat alkuperäistyylinen, vapaammin virtaava ns. turbovaimennin sekä suoraan läpi virtaava absorptiovaimennin. Huomioithan, että virtauksen parantuessa äänet voimistuvat poikkeuksetta! Ilmoita erikoistoiveista muuta mainittavaa-kohdassa.

Niinsanottuihin muskelimalleihin tarjoamme myös erittäin korkean virtauskyvyn rosteriputkistoja, joiden valikoimaa kartutamme jatkuvasti. Tällä hetkellä malleja on mm. Camaro 67-69, Corvette 68-74, Challenger R/T ja Cuda 70-74. Nämä putkistot on taivutettu automaattisella tuurnataivutuskoneella, jolloin putken muoto ei kärsi mutkien kohdalta lainkaan. Tarvittaessa teemme rosteriputkiin vaikka peilikiillotuksen näyttelykäyttöä varten!

Mikäli autosi on niin erikoinen, ettei siihen valmiita taivutuskaavoja löydy niin ei huolta! Teemme osat tarvittaessa myös räätälintyönä alkuperäistä osaa mallina käyttäen. Myös muut erikoisputkiprojektit onnistuvat, kun tuot autosi nosturillemme projektia varten. Kysy hinta-arviota ja vapaata nosturiaikaa puhelimitse 02-856616 tai sähköpostilla sales (a) martelius.com.

 

Listaa alapuolen lomakkeelle autosta seuraavat tiedot:

*-Auton merkki ja malli

*-Korimalli

*-Vuosimalli

*-Moottorin tilavuus/teho

* -Onko vakiot pakosarjat, vai peltisarjat ja niiden kollektorin koko. 

-Alustanumero

-Muuta erikoista huomioitavaa

(*) Pakollinen tieto

Kirjoita meille
Raapusta meille viesti niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Ladataan lisää tuotteita..