Uudet sivut, uusi blogi, uusi asentamo…

Tervehdys, lukija! Olet saapunut Martelius-Exhaustin uusien nettisivujen uuteen blogiosioon. Tulemme päivittämään tänne kuulumisia uusien ja ajankohtaisten tuotteiden ja palveluiden, asiakasprojektien ja omienkin projektiemme tiimoilta. Näin tahdomme avata Sinulle kurkistusikkunan siihen, mitä erikoispakoputkien ammattilaisyrityksessä ja sen ympärillä tapahtuu.

Toivottavasti pidät myös uusista nettisivuistamme. Ne ovat jo nyt huomattavasti vanhoja selkeämmät ja informatiivisemmat. Lisää sisältöä on toki luvassa myös sillä sektorilla ajan myötä.

Ajankohtaiset uudistukset yrityksessämme eivät rajoitu vain nettipuoleen. Tuotannon kesälomien aikana olimme omalla väellä ahkeria, ja teimme verstaan puolella radikaaleja uudelleenjärjestelyjä. Vanha asentamohuoneemme on osoittautunut ahtaaksi ja logistisesti hankalaksi, kun varsinkin räätälöintiprojektien määrä on lisääntynyt moninkertaiseksi viimeisten viiden vuoden aikana. Niinpä uusi julkisivupuolen asentamomme onkin nyt moninverroin tilavampi.

Päivitimme asentamon muuton yhteydessä myös nosturikalustomme, uuden nelipilarinosturin leveyssuunnassa säädettäville ajosilloille sopii nyt astetta jyrmympikin kalusto. Ensimmäisenä potilaana uuteen asentamoon saatiin kuitenkin Maserati Coupé, josta on myös tulossa projektigalleria nettisivujemme räätälöinnit-osion alle.

Vanhan asentamon tilalle on jo hyvää vauhtia nousemassa uusi metallintyöstöosastomme, joka mahdollistaa myös lähitulevaisuudessa uusien jännittävien tuoteuutuuksien valmistuksen.