Pakosarjapinnoitteet

Mikäli haluatte ostaa pinnoitteita, voitte tilata niitä meidän verkkokaupasta tai jos haluatte tarjouksen pinnoituksesta tehtynä, voitte soittaa suoraan Laitilan Autocenterin pinnoittamoon: 0503559187 / myynti@laitilanautocenter.fi

Tästä linkistä ostamaan pinnoitteita

Cermakrome

Cermakrome on vesipohjainen metallikeraamipinnoite, jonka avulla saadaan hyvin korroosiota kestävä, kiiltävä pinta. Kestää yli 750ºC metallin lämpötilan, aluskeraamin kanssa käytettynä 900ºC. Pinnoitteen voi ruiskuttaa itse ja kovettaa kotiuunissa, paistossa ei vapaudu myrkyllisiä höyryjä. Työvälineet voi pestä vedellä.

Kiillotus tapahtuu ns. lumputtamalla, tällöin saadaan kiillotettua alumiinia muistuttava pinta. Esikiillotukseen käy esimerkiksi saippuateräsvilla. Peilikiilto saavutetaan vain tärykiillotuskoneella.

Ohjevideo Cermakromen käyttöön:

Black Satin

Black Satin on liuotinpohjainen pakosarjapinnoite, jonka nimi on muodostunut jo käsitteeksi, sillä sen lämmöneristyskyky on omaa luokkaansa. Käyttökohteesta riippuen konehuoneen lämpötila voi laskea jopa yli 60ºC, vapauttaen lisää tehoa alentuneen imuilman lämpötilan kautta. Tavalliset käyttökohteet pakosarjojen, ahtimen pakopesien sekä muiden todella kuumien kohteiden ulkopinnat.

Pinnoite kestää 1100ºC metallin lämpötilan säröilemättä ja hilseilemättä. Pinnoitteen voi ruiskuttaa itse ja se kuivaa asennuskovuuteen vuorokaudessa ilman uunitusta. Lopullinen kovettuminen tapahtuu, kun kappale saavuttaa 430ºC lämpötilan ensimmäisen käytön yhteydessä. Pinnoitteen väri puolikiiltävä musta.

Turbo Blue

Turbo Blue on liuotinpohjainen keraamipinnoite, joka vastaa työskentelyltään ja ominaisuuksiltaan Black Satinia. Pinnoitteen väri on kiiltävä tumman sininen.

Colorguard

Colorguard-sarjan pinnoitteet tarjoavat hienon pintavärin ja kestävät 900ºC metallin lämpötilan. Pinnoitteen voi ruiskuttaa itse ja se kuivaa asennuskovuuteen vuorokaudessa ilman uunitusta. Lopullinen kovettuminen tapahtuu, kun kappale saavuttaa 430ºC lämpötilan ensimmäisen käytön yhteydessä. Värivaihtoehtoina titaani ja ruostumaton teräs.

Aluskeraamit

Aluskeraamit tarvitsevat ulkopinnoilla käytettäessä aina päällensä varsinaisen päälipinnoitteen.

  • Q-Coat – Harmaa vesiliukoinen paistettava aluskeraami valurautapakosarjoille, ahtimen pakopesään ja muihin valukohteisiin. Tasoittaa valun epätasaisuuksia ja parantaa varsinaisen pinnoitteen alla sen lämmöneristysominaisuuksia. Kestää 1000ºC metallin lämpötilan. Voidaan käyttää myös pakosarjan tai ahtimen pesän sisäpinnoilla, asennus ruiskuttamalla, siveltimellä tai valuttamalla.
  • HHBK – Tumman harmaa paistettava aluskeraami peltisarjojen ulkopinnoille. Parantaa lämmöneristyskykyä sekä korroosionkestoa.