Räätälöintiprojektin kulku

Näin räätälöintiprojekti etenee:

Projektin kartoitus. Asiakkaan ottaessa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai saapumalla keskustelemaan projektista myymäläämme, kartoitamme ensin projektin luonteen ja laajuuden, mitä tarvitaan, mitkä ovat projektin tavoitteet ja mihin käyttötarkoitukseen projektissa toteutettavat muutokset suunnitellaan.

Kustannusarvio. Annamme kartoituksen perusteella mahdollisimman tarkan kustannusarvion projektista.

Ajanvaraus. Projektin laajuudesta riippuen sen kesto voi olla muutamasta tunnista yli viikkoon. Varaamme kalenteristamme asiakkaalle sopivan ajankohdan töiden toteuttamiselle.

Ajoneuvon tuonti. Asiakas toimittaa ajoneuvon meille sovitusti. Tällöin käydään vielä yhdessä asiakkaan kanssa läpi projektin yksityiskohdat, ja täsmennetään esimerkiksi ulkonäkötoiveet. Tuonti- ja hakuajankohtien suhteen olemme joustavia, ja etenkin pidempikestoisten projektien kohdalla sovittaessa ne voivat onnistua myös virka-ajan ulkopuolella. Emme koskaan säilytä asiakkaiden ajoneuvoja yön yli ulkona, vaan ne pidetään hälyttimillä varustetussa hallissamme, jota myös vartiointiliike valvoo.

Projektin toteutus. Projekti toteutetaan sovittuna ajankohtana asentamossamme.  Yhden päivän kestoisissa tai lyhyemmissä projekteissa tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden viettää aikaa odotustilassamme, jossa käytössä on suuri määrä lehtiä sekä internet-yhteysmahdollisuus.

Ajoneuvon luovutus. Projektin päätyttyä esitellään lopputulos asiakkaalle. Asiakas koeajaa ajoneuvon jos mahdollista.